youtube linkedin twitter linkedin
 
 

Sanne Uiterwaal

sanne@lincubator.nl

De nieuwe wereld waarin een nieuw economisch evenwicht wordt gezocht vraagt om het nieuwe wonen. Wonen dat antwoord biedt aan de integrale woonbehoefte van de klant – nu en in de toekomst. Wonen dat aansluit bij alle levensfasen van de nieuwe, komende generatie tot de vergrijzingopgave. Het wonen dat een antwoord geeft op de maatschappelijke en functionele gebruikswensen, de kwaliteitswensen en daarbij betaalbaar is en blijft voor de hoge en lage inkomens. Ergens in de afgelopen decennia zijn we in de bouwwereld deze doelstelling kwijt geraakt. Binnen Lincubator krijgen we de kans deze doelstellingen weer op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen die aansluiten bij de toekomst.

Lincubator zie ik als een creatieve ontdekkingsreis. Ik heb de intentie mijn brede ervaring binnen de bouwwereld – van architectuur en projectontwikkeling (commercieel tot maatschappelijk) tot strategisch portefeuillemanagement en energiebeleid – daarbij in te zetten. De wijkopgave, het energievraagstuk en zorgopgave vormen integraal onderdeel van onze zoektocht. Om op te schalen in het zoeken naar oplossingsrichtingen zullen we ook buiten onze branche kijken naar innovatiestrategieën. Daarnaast hoop ik verrast en geïnspireerd te worden door een opensourceonderzoekstraject waarin stakeholders, bewoners, branchepartners, maar ook innovators van buiten de bouwbranche met ons meedenken.

Deze ontdekkingstocht geeft me energie en creatieve inspiratie. En ik hoop samen met het Lincubatorteam te kunnen bouwen aan een houdbaar businessmodel die invulling geeft aan het wonen van nu en de toekomst.