youtube linkedin twitter linkedin
 
 

Timo Stoopman

timo@lincubator.nl

Iets meer dan een jaar ben ik werkzaam als projectorganisator en maak ik deel uit van de werkgroep 360° Duurzaam bij Era Contour. Daarvóór heb ik bij verschillende organisaties gewerkt: Gemeente Spijkenisse, Dura Vermeer en Visser & Smit Hanab. Sinds het begin van mijn studie Bouwkunde heb ik opgemerkt dat ik zeer nieuwsgierig ben naar vernieuwing. Waarom zijn processen en structuren ingericht zoals ze zijn en dragen ze daadwerkelijk bij aan het gewenste resultaat? Hoe kan het anders en beter?

Innovatie is noodzakelijk in de bouw. Dit heb ik ervaren toen ik ben afgestudeerd in het haalbaar en betaalbaar maken van klimaatneutrale woningbouwprojecten. Maar dit is slechts een onderdeel van velen, die onder de loep genomen moeten worden. Lincubator gaat voor écht grootschalige verandering. Dat is waar de markt behoefte aan heeft. Met elkaar meer bereiken. Ik heb ideeën over hoe het anders kan en zin om mij hier volledig op te storten. Daarom grijp ik deze kans aan om, samen met een divers team van professionals, het hoofd te bieden aan deze uitdaging.

Binnen het Lincubatorteam is het mijn rol om beslissingen te nemen in de stappen die gemaakt moeten worden. Daarnaast geef ik praktische invulling aan de opdracht en zal ik de randvoorwaarden bewaken die we vooraf met elkaar afspreken. Ik heb een jonge en frisse blik op de processen die in decennia tijd zijn ontstaan. Ik vind het belangrijk te beginnen bij de basisbehoefte en van daaruit te kijken wat hier mee samenhangt en welke onderdelen elkaar kunnen versterken.